Pensionstalling
Gebruik van de ruime buitenbak met verlichting en drainage Hooi en zaagsel Wasplaats met warm water Eigen zadelkast met slot Paarden worden elke dag binnen en buiten gezet. Uw paard staat  in de wintermaanden in een paddock met deels geel en deels  zwart zand en in de zomermaanden lekker in de wei. In de winter staan de paarden in mooie ruime paddocks, dus geen modder! Daardoor is de kans op mok is zeer klein. De paddocks worden dagelijks uitgemest. In de zomer is er volop gras waar de paarden heerlijk kunnen weiden Paarden worden in de best passende groep ingedeeld Ruime openingstijden
De stallen worden dagelijks schoongemaakt, de paarden worden naar binnen en naar buiten gezet en er wordt gevoerd. Kortom, wij bieden de dagelijkse verzorging, zodat u er als eigenaar geen omkijken naar heeft en rustig uw hobby op het door u gewenste tijdstip kunt uitoefenen. Ook als u op vakantie gaat/bent of door andere omstandigheden een tijd niet kunt komen, dan nemen wij de zorg voor uw paard op ons.  
Voorzieningen (inbegrepen bij de prijs)
Mocht u na het bekijken van de website nog vragen hebben of ons een bezoekje willen brengen, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.
Hoeft uw paard niet zo nodig op stal? Wij bieden ook alleen weidegang, zowel zomer en winter.
Stal Zwartschaap Zwartschaap 22 7934 PC Stuifzand Tel.:06-17720615
Home Appartementen Paardenpension Contact Route Fotoboek